Stiker Kertas Termal Kosong
  • Stiker Kertas Termal KosongStiker Kertas Termal Kosong

Stiker Kertas Termal Kosong

Stiker kertas termal kosong digawe saka kertas termal, sing mesthi digunakake kanggo dhaptar blanja ing supermarket lan dhaptar liyane. Huruf stiker kasebut bakal ilang nalika suwe-suwe. Dadi gampang ndhelikake informasi banjur nglindhungi privasi sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Stiker kertas termal kosong


1.Pambuka Produk

Stiker kertas termal kosong wis lulus sertifikat UL FSC lan GMI, mula kualitas kasebut dijamin. Stiker kita disesuaikan, sampeyan bisa milih ukuran apa wae yen ora kurang saka 30mm.


2. Parameter Produk (Spesifikasi)

Jeneng Produk

Stiker kertas termal kosong

Materi

Kertas termal

Nyithak

Cetak offset, cetakan UV, Cetak layar, Cetakan gravitasi

Teknisi

Tansah ora ana perawatan

Logo

logo khusus minangka panjaluk sampeyan

Panganggone

Digunakake umume kanggo sandhangan, celana pendek, sepatu, tas, topi, dolanan lan liya-liyane

Wektu timbal

7-10 dina kerja


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Stiker kertas termal kosong iki kosong, sampeyan bisa nyithak dhewe, bisa digunakake ing toko lan supermarket kanggo nyithak dhaptar blanja, nggawe pelanggan mriksa rega produk lan mriksa sepira bayarane. Lan ™ gampang nggawe surat ora cetho kanggo mbantu dheweke ndhelikake informasi.


4. Rincian Produk

Spesifikasi kasebut disesuaikan, sampeyan bisa nggawe bahan ukuran lan teknologi permukaan kabeh kaya sing sampeyan panjaluk.


5. Kualifikasi Produk

Stiker kertas termal kosong wis lulus sertifikat UL FSC lan GMI, mula kualitas kasebut dijamin.


6. Pangiriman, Pengiriman Lan Servis

Kita bisa ngirim liwat udhara, liwat segara utawa kanthi pangiriman ekspres, lan kanthi cara liya supaya sampeyan bisa ditampa kanthi gampang.


7. FAQ

Apa kita bisa njupuk conto? Ana biaya apa?
Ya, sampel sing disesuaikan bakal dikenani biaya miturut sarat sampeyan, uga nawakake conto gratis kanggo mriksa kualitas, nanging ora nutupi biaya pengiriman.


Apa sampeyan produsen?
Ya, kita wis ing industri stiker adesif udakara 20 taun kepungkur.


Apa kepiye bisa entuk penawaran?
A: Mangga wenehake spesifikasi produk, kayata materi, ukuran, bentuk, warna, jumlah dll.


Qi¼š Apa istilah perdagangan lan istilah pembayaran?
Umumé, kita nampa T / T utawa L / C. Istilah liya uga bisa dirembug.


Kepiye babagan lead time?
Iku gumantung karo produk lan jumlah. Biasane 10 dina kerja sawise pesanan dikonfirmasi.


Apa kepiye aku ngerti yen barang wis dikirim?
Foto saben proses sing wis dikirim bakal dikirim nalika produksi.


Apa sampeyan ngitung biaya pengiriman?
A:We bakal nyedhiyakake biaya pengiriman miturut perkiraan G.W. nalika pethikan.


Apa jinis file sing dibutuhake kanggo nyithak?
Iki gampang banget & gampang, cukup email file kriya sampeyan kanthi format sing bisa diowahi kaya AI, EPS, CDR, UTAWA PSD kanthi minimal 300 dpi. Kita duwe tim desain ahli ing omah sing bisa nggarap desain kanthi irit kanggo tata kriya lan bisa nggarap desain sampeyan kanthi gratis (Sawise supaya aman). Dadi, kita bakal ngupayakake tata letak pungkasan lan ngirim sampeyan disetujoni.


Qi¼ Apa sing diarani Coating UV / UV?
A: Coating iki nyedhiyakake akeh gloss, Spot UV minangka proses tinta sing dhuwur kanggo cahya ing area, logo / kriya tartamtu.


Q: Apa Warna CMYK / PMS?
Werna A:CMYK yaiku warna CYAN, MAGENTA, KUNING & BLACK, Saben cetakan warna saka piring sing beda ing lapisan kanggo nggawe warna, CMYK uga dikenal minangka papat warna. PPMS tegese sistem Pantone Matching, PMS uga dikenal minangka warna khusus, PMS warna diwenehi kode tartamtu kanggo campuran tinta. Palet saka patbelas warna dhasar digunakake kanggo nyampur tinta miturut formula. Warna-warna khusus kasebut bisa digunakake nalika mbutuhake warna tartamtu kanggo dicithak ing kothak kasebut.






Hot Tags: Stiker Kertas Termal Kosong, Produsen, Pemasok, Disesuaikan, Pabrik, Cina, Digawe ing China, Murah

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept