Stiker Vinil
Stiker Kertas
Stiker Kertas Dilapisi

Napa Pilih AS

Ningbo Brothers Printing Co., Ltd. Spesialisasi ing pabrik stiker label akeh.

Kekuwatan Perusahaan

Perusahaan kalebu area 5.000 meter persegi lan minangka panyedhiya layanan profesional sing nggabungake desain, produksi lan pencetakan.

maca liyane

Penghormatan Perusahaan

Perusahaan kita wis lulus sertifikasi ISO9001, UL, FSC, GMI lan kabeh produk digawe nganggo bahan ramah lingkungan lan tinta.

maca liyane

Layanan kualitas

Perusahaan kasebut wis nggawe tim bakat â € œ muda, profesional, lan berpengetahuanâ kanthi konsep integritas layanan.

maca liyane

Madeg ing taun 2002, Ningbo Brothers Printing Co., Ltd. Spesialisasi nggawe macem-macem stiker label kayata label panganan, label wadhah omah, label kamar mandhi lan kaendahan, label kesehatan, stiker kertas, stiker vinil, stiker kertas dilapisi, label industri lan elektronik, stiker promosi, lan liya-liyane. Perusahaan kita nggunakake bagean gedhe saka bathi kanggo ngenalake teknologi paling anyar lan peralatan canggih. Saiki kita duwe indigo HP, mesin Rotary, mesin cetak Label, mesin pemotong mati, mesin Laminasi, mesin tikungan otomatis, mesin pemotong Laser lan peralatan pencetakan otomatis liyane.
Kanthi pirang-pirang taun pengalaman, kita ngerti kabutuhane pasar lan nyetel sistem kontrol kualitas lan sistem manajemen sing ketat. Perusahaan kita wis lulus sertifikasi ISO9001, UL, FSC, GMI lan kabeh produk digawe nganggo ramah lingkungan ...

Maca liyane